Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.





Sider: [1]
Forfatter Emne: Paris/Roubex


Dan
Bare kald mig Lance
Indlæg: 519
avatar
Indlæg Paris/Roubex
den: June 11, 2014, 08:50

her er lidt historie vedr. Paris/Roubex
vi var 3 stk Tonny - Bo L. og undertegnet, fra klubben, der havde aftalt at det kunne være en fed ide at kører dette løb, som bliver afholdt hver andet år for motionister, på de samme paver som proferne køre tidligger på året.
så efter en smule planlægning stod tiden for dagen hvor at vi skulle se at komme af sted mon Paris, vi kørte selv derned i porno bussen, friske og meget tidligt af sted ( kl 4.3 hjemme fra mig med div opsamlinger undervejs.
rask derned over det gik lige til ca Kølen hvorefter der var ( som altid kø ang mas øv øv )men efter ca 3 timer forsinkelse så ankommer vi til hotellet, godt tratte af motorvej/kø og sultne.
vi havde planlagt det sådan at vi ville have en hel dag til afhentning af nr. samt lige at sunde os inden at vi skulle kører løbet, søndag morgen, og der var der brug for Franskmænd har deres egen rytme ingen tvivl om dette.
selve dagen oprendte og vi skulle starte kl 5.00 med flyvende start.
så vi var oppe kl. 3.3o for at få lidt i halsen samt kører de 1.30 t til start stedet. hvor at det var blevet l. vejr det styrtede ned, men vores humør var på toppen vi skulle jo ud og cykle på de Franske paver, og vi glædede os til dette.
ved start stedet ville regnen ikke stoppe, ( ingen kære mor ) så det var bare om at smække røven i sadlen og så ellert drive derud af og rask gik det ca. 20
km før end at vi drejede ind på den første pave, og det var bare om at holde tungen lige i munden, regnen havde sørget for at det var som at kører på brun sæbe, samtidig med at brolæggeren ikke havde haft den fornødende tid til at lægge stenene ordenligt, millest talt ikke et sted jeg ville byde min bil, efter den første opvågning og vel overstået pave så tænkte vi uha det kan da kun blive bedre fremover.
men sådan går det ikke, det bliver sku værre og værre med lægninge af brostene så vi bliver sku godt og grundig rystet igennem, men taber ikke modet vi sider jo tros alt på cyklerne, og det går da også fint over stok og sten, men man kan godt undre sig over at profferne kan kører så stærk over disse stykker, ( dyb respekt for dem ) vi kæmper os vider over div stykker og nærmer os Ardberg hvor at der er lavet en depot lige inden at man kører ind på det berømte pave stykke. jeg lyver ikke når jeg siger at det må være et lævn fra 2 verdens krig, det Tyske luft våben må være løbet tør for div bomber og begyndt at bruge BROSTEN i stedet for, hold kæft hvor stenene lå der var ingen mulig hed for at få en rytme i kørslen man blev milles talt kastet rundt, men der var sku godt med tilskuer der heppede langs Ardberg skoven, det skal siges at vi havde mulighed for at kører ude på siderne men det skulle da prøves at kører på den historiske pave.
vel overstået så var det jo bare resten der skulle overståes, men der tager man sku fejl igen og undervuder de mange og lange stykker med sten, for hold kæft hvis ikke at man var brugt på dette tidspunkt så skulle vi da nok blive det, ved ca 150 km og ved depot nr 3 da var min M. dunk så rystet at den var gået noget i baglås med svede turer som følge af den hårde medfart som jeg havde budt den, så jeg valgte at dette måtte værer kanten på hvad jeg turde bude kroppen og dermed stige af cyklen.
Bo & Tonny valgte at køre vidder og supper for det, der manglede ca 60 km. og de kæmpede deres små og store kampe det sidste stykke til Roubex, med lidt omkørsler ( det giver lidt på kontoen til sener brug )
vi modtog dem da de trillede over mållinjen, og sjældent å har vi da set så store smil, hold kæft hvor var det stort, super kæmpet.
efter en øl el to så talte vi om at dette havde været en super oplevelse men at vi nok ikke ville springe på den igen.
tonen fik dog en anden lyd da vi var på vej hjem over dagen derpå som Tonny sagde der er jo 2 år til at de vil kører den igen, så vi kan blive mere forberet og de fejl som vi lavede dem kan vi da lære af, og det er sku så rigtigt som det er sagt, det er bare op på kamelen igen. så vi ses jo nok igen Ardberg.

dette var bare lige en lille oprids af vores strabasser, det skal siges at vi slap for pungteringer/større uheld selv om der var da nogen der måtte i grøft/mark/el.rundt på brosten

Sider: [1]
Mingle Forum by cartpauj | ElegantPress by Theme4Press
Version: 1.0.31 ; Side indlæst på: 0.013 sekunder.