Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.





Sider: [1]
Forfatter Emne: pasiv medlemskab af TRCK


Dan
Bare kald mig Lance
Indlæg: 519
avatar
Indlæg pasiv medlemskab af TRCK
den: March 31, 2012, 07:58

i forlængelse af genneralforsamlingen, hvor det blev pålagt bestyrelsen at fine ud af pris på pasiv medlemskab ( PM )samt opremsning af, hvad et sådan medlemskab indeholder. så her kommer en opremsning af hvad vi er blevet enige om. og det skal nævnes at de ændringer bliver tilføjet i gældende love for TRCK.

selve PM kommer til at koste 1/2 medlems pris dvs. 250 kr. pr indeværende år. samt at de opfylder de skrevne reglersæt for TRCK.
hvis PM ønsker at køre med uden dørs så kan det lade sig gøre på lige fod som andre der er intreseret i et evt medlemskab, dvs et par gange.
dette for at aktive medlemmer ikke vil ( skal )vælge, pasiv medlemskab for at spare i kontigent.

vi tilbyder de P.M. at deltage under spinning gennem vinteren, samt at der vil være spinn i løbet af sommeren om Tirsdagen kl 20.15, og det er så længe at der er opbakning af dette, dvs at der skal komme min 3 for at der kommer en spinnings instruktør, Dan eller en anden ???
der er ikke nogen instruktør der er tjent med at bryde af for træning udendørs for at side over for 1 enkelt el 2. så bak op om dette og mød op.

samt så tilbyder vi deltagelse i div arangementer i klubben, så som afslutnings fest, div fælles arangementer hvor at det arangeres i klubregi, dog med visse undtagelser.

køb af klub tøj på lige fod med aktive medlemmer.

desuden så kan PM opnå selv samme rabatter som fuldgyldige medlemmer, gennem sponssor og lig.

selve indmeldelsen foregår på selv samme måde som for de aktive medlemmer, dvs gennem bestyrelsen. og det er kun personer der har en direkte relation til TRCK der kan opnå dette medlemskab.
vi forvendter PM deltager aktiv i div arangementer, afholdelse af løb og arangementer. samt klub livet.

mht til deltagelse i genneralforsmling, så er det ikke muligt at deltage, der er ikke stemmeret til klubbens generalforsamling. da vi er en cykelklub der i hoved træk kører på landevejen, gennem forår - sommer - efterår og lidt vinter.
og vi mener ikke PM skal præge de aktives mål ambitioner mm. i store træk så er det en aktiv cykel klub der kører udendørs.

mvch
bestyrelsen
v.
Coach

Sider: [1]
Mingle Forum by cartpauj | ElegantPress by Theme4Press
Version: 1.0.31 ; Side indlæst på: 0.013 sekunder.